Currently Being Moderated

New ESL Student Orientation

ORIENTATION SCHEDULE- Winter Session 2

 

       SPEAKER TIME                             Approximate length

Faculty Introduction

Josie, Daniel, Katie, Allison, Kevin, Marsha, Susan, Abby, Mark F., Abby, Patti

(Gitte & Gina's  attendance based on availability)

 

1:00-1:05pm

 

5 minutes

Student Accounts

Debe Dannecker

1:05-1:20pm

15 mins

ID Cards

Sheila Barber

1:20-1:30pm

10 mins

Book Store

Katie Griesmaier

1:30-1:40pm

10 mins

Public Safety

Bill Fadrowski &  Billy  Fyfe

1:40-2:00pm

20 mins

International Student Advisor

Nick Siedler, Assistant Director Student Activities

2:00-2:30pm

30mins

 

Counseling Services

Jo Maloy, Director

2:30-2:45pm

15 mins

General Information

Katie Gassenhuber, Graduate Program Associate

Mark Anderson, Director International Transfers & Admissions

2:45-3:00pm

Graduates to GE-100

Undergraduates GE-101

15 mins

ESL-Students

When

  • 1/21/14 1:00 PM - 1/21/14 3:00 PM CDT (America/Chicago)

Where

  • ESL Department, German English Academy 1st Floor

Contact Info

Comments

More Like This